onsdag 6 januari 2010

Skräp eller inte skräp?

Det finns vissa saker som man gillar mer än andra, mitt skrivbord är ett av dem.
J hittade det i "lagårn" där det har stuvats in saker allt eftersom. När jag såg det så var det kärlek vid första ögonkastet, helt oförståeligt enligt J för det var målarfärg på, brunt och slitet.
Men just att det var slitet var en anledning till att jag ville ta hem det, och jag kunde se framför mig ett färdigt resultat efter målning.
Nu står det där i mitt rum, blir glad varje gång jag tittar på det. Det är inget massproducerat bord, utan det syns att det har använts och framförallt är det gammalt.
Många tycker nog att jag är knäpp som drar hem gamla saker från loppis och second hand, men jag älskar den nötta, använda och skavda stilen.
Som det sägs: "smaken är som baken"!
Ha det bra alla
Ajöss

5 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

...Delad, och tur är väl det :)
Kram

Cafe&Butik sa...

en ån gammal skönhet är ju en glädje att finna, och att hitta den i en ladugård av alla ställen gör ju det mycket roligare :)

Camilla sa...

Så du menar att då du är arg,ledsen eller förbannad så går du in och tittar på skrivbordet och du blir glad ;)
Ha det bra och kram på dig!

FruC sa...

Jag har blivit så inspirerad av dig, har en byrå i hallen jag skulle vilja måla om i vitt och min kökssoffa =) vad använder du för vitfärg??

Jättefint Marie!

Dansbandsfrun sa...

Kör på för 17! Du har ju gåvan, och en herrans massa fina vita saker (älskar vitt) det syns att du kan det du gör med och då SKA man pyssla! Det gör gott i själen o plånboken med;)