fredag 29 januari 2010

Roliga historierBjuder på en sommarbild från vår trädgård

När jag läser andras bloggar, så finns det lite nu och då roliga historier. Som jag skrev i Carinas blogg tidigare idag, så kommer jag nästan aldrig ihåg dem jag hört.
Nu skrev jag nästan, för jag har ett paradnummer jag kan köra lite nu och då.
Håll i hatten, här kommer den:

Det var ett medelålders par, där det gått slentrian i samlivet. Kvinnan fick nämligen huvudvärk varje gång det skulle bära till.
Hon fick ett tips om en hypnotisör som hade som specialitet om just problem med sexlivet. Kvinnan kom hem, och sa att så fort hon fick ont i huvudet skulle titta sig i spegeln och säga:
-"Jag har inte ont, jag har inte ont".
Det visade sig att det fungerade, så en kväll efter att de hade haft sex, sa kvinnan att hon tyckte att mannen också skulle gå till hypnositören.
Anledningen till det var att han så att säga inte var så uthållig i sängen, det var över på bara någon minut.
Mannen fick tid några dagar efter, samma kväll så skulle det upp till bevis.
Kvinnan lade sig och mannen försvann in i badrummet. Han kom tillbaka och jäklar anamma, nu var det som förr i världen igen. Han var uthållig som bara den. Efteråt sa han till frun att ligga kvar, han försvann till badrummet och kom efter ett tag ut igen och körde på med frun igen.
Hon var alldeles lyrisk, men han var inte klar. Nej, han sa till frun att ligga kvar försvann till badrummet, kom ut och var som i sina glansdagar.
Det där upprepades flera gånger, till slut smög frun efter mannen till badrummet och skulle ta reda på vad han gjorde därinne.
Hon kikade in, såg hur han stod framför spegeln och sa:
-"Det är inte min fru, det är inte min fru..."

Ha det bra alla
Ajöss

4 kommentarer :

Dansbandsfrun sa...

Hahahaha, härligt! Sambon tackar o bugar ;) jag fick ge han en drink först innan han gick med på att intervjuas men sen gick det som på räls hihi kram o detsamma gumman, mys nu ikväll!

Camilla sa...

Ha,ha,ha,ha.ha!
Är det så det går till ;)
Ha det bra och kram på dig!

cecce sa...

Hahahahaha!!
Tack för kvällens skratt:-)
Bättre än Lets dance!

Kramar!

♥ Carina ♥ sa...

Oops!! Inte precis vad man vill höra förstås :)
Jag kan avslöja att jag också är dålig på att minnas historier. Hemligheten är att skriva ner dom när man hör nån bra :)
Guuud vilken underbar bild. Längtar....
Kramen