fredag 1 januari 2010

Löften

Detalj från tallrikshyllan i köket.

Vem har hittat på att man ska avlägga nyårslöften? Av princip har jag i vuxen ålder inte gjort det, men i år känner jag för att göra det.

1.Ska fortsätta att hålla upp med min rökning. Till dags dato är det 39 dagar sedan jag rökte senaste gången. (OBS formuleringarna: hålla upp och senaste gången. Av erfarenhet vet jag att jag inte ska vara kaxig, är så lätt att åka dit igen. "En gång rökare, alltid rökare"!

2.Ska fortsätta med min blogg. Himlars vad fort man blir biten av detta! Dels av sin egen, men också att läsa och kommentera andras.

3.Måste ta itu med vikt och motion. I och för sig går de två nästan hand i hand: promenerar jag så håller jag vikten i schack.

Det blir även målning och piffning på övervåningen nu i januari. Jag är så jäkla less på hallen uppe, så möblerna ska målas vita och det ska inredas shabby chic och lantligt.Nu hör jag nästan högljudda protester från mina yngsta döttrar (måste allt målas vitt??), men jag älskar den stilen så då får det bli så. Därmed basta!!

Ha det bra alla

Ajöss

5 kommentarer :

Camilla sa...

Låter som bra nyårslöften.
Ha det bra och kram på dig!

Susanne sa...

Här kommer det att målas också under 2010...allting här hemma är i furu men snart är allting i vitt!
Kram!

Madeleine sa...

Hej!
Tack detsamma, du kommer lyckas med både promenader, uppehåll av rökning och ommålning av hallen. Att måla vitt gör underverk. Jag hejar på dig! =)
Kram Madeleine

Mona sa...

När det är nytt år, då vill man ta nya tag. Jag startar med gympan igen nästa vecka.
Ha det så bra!

Inredningsfrun sa...

Ville bara titta in och önska dig en god fortsättning på det nya året!!

kram från Inredningsfrun :)