söndag 3 januari 2010

Inspiration

Åh, vad det kliar i fingrarna! Jag vill förändra, förnya (och förstöra enligt S&S!)

Sitter och tittar i "Styleroom" och inredningsbloggar och får inspiration så det skvittrar om det. Sakta men säkert håller mitt hus på att bli vitt, vitt,vitt och det får mina yngsta att protestera högljutt. De tycker det blir för mycket av den färgen, att jag håller på att ta över huset och göra det till mitt.
Men saken är den att de naturligtvis har fått bestämma färg och inredning själv till sina egna rum, så helt insnöad är jag inte! Båda har valt basfärgerna vitt, grått och svart och sedan har Saga rött som accentfärg, medan Sanna har lila.

Nu ska jag fortsätta att låta mig inspireras...
Ha det bra alla
Ajöss

3 kommentarer :

Camilla sa...

Jag är också sugen på att göra om.
Lite överallt faktiskt.
Och helst då i vitt.
Det är så stilrent.
Ha en bra dag och kram på dig!

Mona sa...

Jag håller med dina barn. Det kan bli för mycket vitt om det är i varje rum. Snyggt om det är i nått rum.
Jag vill nog ha varmare färger. Uppe i hallen gjorde vi om (finns på min blogg), då valde jag bruna tapeter och målade svart. Det blev faktiskt jätte bra.
Men när man ser på inredningsprogram så är det mycket vitt.
Kram

Solgarden sa...

Ja det är något som händer efter att jul och nyår passerat. Då vill man att det ska bli vår, kunna gå ut i solen iklädd i en härlig kofta, par blommiga gummistövlar och en härlig tidning att vila ögonen i. Ohc visst är det den vita slitna färgen den som man favvoriserar =) man blir aldrig mätt och trött på den stilen!

Ha det gott
Kram Sofia