torsdag 10 december 2009

Vem försöker jag lura egentligen?

JAG ÄR EN SHOPAHOLIC!!!

Japp, nu har jag insett fakta, fjällen har ramlat från mina ögon (eller vad dem nu säger). Nu kan jag erkänna det, jag har kommit ut från garderoben, kan stå för det också.
Nog för att Liza har anat och förstått det länge, men när hon sagt något har jag förnekat det.
Det är ju som så att man måste inse det själv, det gjorde jag nu ikväll.

Liza och jag var på "Solgården" strax utanför Husum, ett underbart ställe och speciellt för mig som snöat in på shabby chic.
Gott hembakt bröd (antar jag, men jag är stenhård nu så det blev bara en slät kopp) och jättemysig atmosfär. Sofia som är en av tjejerna som har stället är jättegullig och jättetrevlig, vi delar ju också samma intresse för just den här inredningsstilen. Rekommenderas starkt för även om ni inte är intresserad att köpa något, så ta en fika i jättemysig miljö!
Köpte sakerna ni ser på bilden, passar jättebra här hemma.

Bara så ni vet: vill inte bli rehabiliterad för mitt begär, är lycklig som det är!!
Ajöss

5 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Fikat ÄR gott, det kan jag intyga :)
Kramar

cecce sa...

ha ha...du är inte ensam. har svart bälte i shopping känns det som. Men köper man allt man ser får man sälja allt man har. Så är det nog!

Kram till dej!

STattinskan sa...

Haha. finns det inte medicin mot sånt? Kram

Camilla sa...

Jag har något till dig på min blogg :)

Solgarden sa...

Vad kul att se bilderna på din blogg Hihi. Du är så välkommen tillbaka, så kul att det finns fler som har snöat igen för den här inredningsstilen. Jag försår vaf du menar, man vill INTE bli rehabiliterad Hihi.