tisdag 29 december 2009

Egobilder


Saga fick en kamera i julklapp och den fick följa med när vi var på shopping i "storstan". På översta bilden tar jag igen mig med en kopp kaffe på "Blåbär" och på den nedre äter jag lunch på "Subway".
Det var en lyckad tur för Saga idag, hon fyndade tröjor och vinterstövlar till halva priset. Det var ganska många andra som också hade letat sig in till stan, men det gick faktiskt bra.
Det blåste fruktansvärt kallt idag och inne i affärerna höll man på att smälta bort. Såg på TV att kallvädret ska hålla i sig, så det gäller att man letar fram de varmaste kläderna man har!

Ha det bra alla
Ajöss

6 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Hahaha, vad roligt!!! Exakt på den där stolen satt jag och åt en macka idag när vi var på subway. Få se.....nää det ser inte ut som samma macka. Nä vad dum jag är...jag åt ju upp min, moahahahaha.....
Kraaaaam

Camilla sa...

Själv fyndade jag inget :(
Ha det bra och kram på dig!

Dansbandsfrun sa...

Klart man ska använda kameran och prova olika motiv ;) Mysigt med lite reashopping? hihii svettas järnet bara av tanken, men ack så UNDERBART att fynda! (värt det efteråt med andra ord)
PS:tack, ja det är roligt att åka bort för då är det så skönt när man kommer hem ;) kramar (det här lät inte alls flummigt) hahaha

Susanne sa...

Jag älskar "egobilder" tyvärr är det oftast jag som håller i kameran så det blir inte så många av det slaget...(tur säger nog de flesta)
Hmmm...Subway...gud så gott!
Sitter nu och har lånat dotterns Laptop...det går sådär att blogga, titta på TV och prata. Får nog öva ett tag till innan jag blir så rutinerad som du!
Kramar

Madeleine sa...

Hej!
Tack så jätte mycket.
Ja, nu har mina vinterkängor åkt fram på allvar, liksom den varmaste jackan... Brr. Men mysigt är det. =)
Gott nytt år!
Kram Madeleine

Mona sa...

Kul att fynda. Synd att de inte hade rea på bolaget idag när jag var där för att fixa lite vin till nyårsmaten. ;)
Ha det så bra!!